Blusvaas

Ronest Safety 

is de exclusieve importeur en distributeur van de Firevase®

Of te wel de levensreddende Blusvaas.
 

De FIREVASE® is een nieuw concept. Eenvoudig in gebruik  Pakken - Gooien - Brand geblust! De Blusvaas is geschikt voor brandklasse A, B en C (bij C eerst toevoer dicht)

De blusvaas heeft een aantrekkelijk design en is altijd bij de hand in geval van nood. Onmisbaar in iedere ruimte bijvoorbeeld de keuken, woon- /slaapkamer, boot of in de caravan,......

Het bevat een blusmiddel dat normaal in een traditionele brandblusser wordt aangetroffen en de vaas is niet ingewikkeld om te bedienen. In een noodgeval gewoon grijpen en gooien! De inhoud is niet giftig en of schadelijk bij aanraking. Biologisch afbreekbaar. Echter wij adviseren wel, om het buiten bereik van kinderen te houden, en bij contact direct te spoelen met water.

Omdat elke seconde telt wanneer een brand begint, is dit de juiste reactie van grijpen en gooien om een ​​ramp te voorkomen. Iedereen geeft honderden euro’s uit aan huisverzekeringen en iedereen waardeert zijn bezittingen. Waarom zo weinig uitgeven aan ​​veiligheidsartikelen? Daarom is deze mooie blusvaas ontworpen dia altijd klaar staat om te worden gevuld met mooie bloemen en als undercover brandblusser. Dus nu ook verkrijgbaar in Nederland bij Ronest Safety.

                    

 

© 2020 - 2021 Ronest Safety | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel